Geboortekaartje of trouwkaartje?

ie-design ontwerpt kaarten op maat voor elke speciale gebeurtenis, of het nu voor een  nieuw kindje, een huwelijksfeest of iets anders is. Hieronder een kleine selectie uit de ontworpen kaarten.

Geboortekaartjes

Een nieuw leven, een nieuw begin! Onbekend wanneer het komt, wat de naam is, hoe groot en hoe laat. De geboortekaart kan van te voren helemaal klaar gemaakt worden, compleet met drukproef. De dag van geboorte lever je de laatste gegevens aan, en wordt de kaart naar de drukker gestuurd.

Geboortekaartje Julie buitenzijde
Geboortekaartje Julie binnenzijde
Geboortekaartje Bente voorzijde
Geboortekaartje Bente achterzijde
Geboortekaartje Fien voor
Geboortekaartje Fien achter

Trouwkaarten

De mooiste dag van je leven. Dat moet gevierd worden! Eén trouwkaart voor iedereen, of een aparte versie voor de dag- en de avondgasten. Voor ieder wat wils, hoe uitgebreid of klein je het ook wil maken.

Trouwkaartje buitenzijde
Trouwkaartje binnenzijde

Verjaardagskaarten

Weer een jaar voorbij. Hoog tijd voor een feestje! Tegenwoordig worden bijna alle feestjes via WhatsApp verstuurd. Maar wat is er leuker dan een mooie verjaardagskaart op de deurmat te krigen! Deze zal nog lang bij oma op het prikbord hangen.

Verjaardagskaart Finn voor
Verjaardagskaart Finn achterzijde
Verjaardagskaartje Finn voor
Verjaardagskaartje Finn achterzijde

Rouwkaarten

Afscheid nemen…. Nieuw leven wordt vaak bekend gemaakt met een mooie kaart. Hier wordt veel tijd en aandacht aan besteed. De voorbereidingstijd van een uitvaart is kort, maar mocht het passen, ik graag een waardige rouwkaart op maat.

Rouwkaart voorzijde
Rouwkaart achterzijde