Website ontwerp, bouw & onderhoud

Heb je nog geen website, of wil je een redesign van je huidige site, dat kan! Voor zowel een ontwerp als het bouwen en onderhouden ervan ben je bij ie-design aan het goede adres.

Webdesign: de lay-out

De website wordt ontworpen in jouw huisstijl en geoptimaliseerd voor zowel desktop als mobiel gebruik. Heb je nog geen huisstijl, dan kijken we samen welke kleuren, lettertypes en stijlelementen het beste bij jouw en je bedrijf weergeven.

Ontwikkeling

Websites kunnen we opzetten in WordPress maar ook vanaf scratch programmeren in html/php. Beide opzetten zijn mogelijk met of zonder online beheer systeem. Samen kiezen we de opzet die past bij jouw bedrijf en binnen jouw budget.

Hieronder enkele websites die door ie-design zijn ontworpen en gebouwd.

Webshop Kaldi Gouda
Bouw en optimalisatie webshop Kaldi Gouda
Website StyleQuest
Ontwerp en bouw StyleQuest.nl
Website train2work
Ontwerp, bouw en onderhoud train2work.nl
Website PCO Kennis
Webdesign en onderhoud PCO Kennis.nl
Website W&A Pensioenconsultants
Ontwerp en bouw website W&A Pensioenconsultants
Website In Dialogue
Ontwerp en bouw In Dialogue
Website Vrijetijdskennis
Ontwerp en bouw Vrijetijdskennis

Onderhoud van je website

Wil je zelf geen tijd besteden aan het onderhouden en updaten van je webpagina of webshop? Dit kan ik voor je overnemen. Ik werk op basis van strippenkaarten voor onderhoud. Je koopt een aantal uur in, op het moment dat je een wijziging hebt mail je dit door en ik pas dit -meestal dezelfde dag nog- voor je aan. De besteedde tijd gaat van je strippenkaart af.